Mammaträning


Mammaträning

Vanliga mammor – ovanliga resultat!

Mammaträning står för anpassad, säker och framförallt resultatinriktad träning för alla mammor. Vi anpassar träningen för såväl otränad som vältränad med fokus på att stärka rätt bålmuskler för en plattare mage. Såklart får du komma utan barn med om du vill.

Tid

  • Anpassad stationsträning måndag, tisdag och torsdag kl 9.00
  • Samtliga gymstickpass, för tider se schema

Start

Du kan börja när som under terminen.

Du kan komma med eller utan barn.

Bokning ny kund: Maila din bokning till: arenagymhalsa@gmail.com

Bokning för kunder: Tryck på den blå schema/bokningsknappen. Du bokar dig till stationsträning kl 9.00 måndag, tisdag eller torsdag. Samtliga gymstickpass är också bra att starta med, se schema för tider. Kom 15 minuter innan för uppvärmning.

Kostnad: Gratis prova på-pass första gången!

Engångsträning: 100 kr

10-kort: 800 kr

Månadskort (mammaträning+övrig träning): 499kr/mån

Vår ledare för träningen är leg. sjukgymnast så alla kan vara med oavsett ifall du har fött med kejsarsnitt, har bäckenproblem, foglossning, ont i ryggen och som alla mammor – försvagade och uttöjda magmuskler. Även mammor som vill ha lite tuffare träning är välkomna – vi är specialister på mammaträning och anpassar den så att alla ska få en personlig utmaning!

Har du ingen möjlighet att gå till gymmet, vill träffa nya kompisar och vill komma i form efter din graviditet? Då är mammaträning definitivt något för dig!

Vårt rum är anpassat så de små kan vara på golvet.

Tel: 0768-107977

Välkommen!